Hvem er vi

Hvem er vi ?

Ansættelseshjælpen.dk er stiftet af Rosberg & Haug advokater (nu Haug Advokater) som en informationsside med oplysninger om ansættelsesretlige forhold. Da vi jævnligt får forespørgsler fra klienter og andre om ansættelseskontrakter, opsigelser, ændringer under ansættelsen mv., har tanken været, at vi nu gennem denne hjemmeside kan give svar på nogle af de typiske spørgsmål, som vi får.

Kan du ikke finde svaret på hjemmesiden, er du velkommen til at sende en forespørgsel til os. Det koster ikke noget. Vi prøver at svare så godt vi kan.

Hvis du ønsker, at vi herudover skal hjælpe dig med din sag, kan vi desværre ikke gøre det gratis, og du vil få oplyst hvad vor assistance koster inden vi går i gang. På den måde har du mulighed for at overveje, om du ønsker advokatbistand til løsning af din sag.

Ansættelseshjælpen.dk drives af ansatte hos Rosberg & Haug advokater. Vi har et indgående kendskab til ansættelsessager og disses behandling.

 

Velkommen til Ansættelseshjælpen

Ansættelseshjælpen er stiftet af Rosberg & Haug advokater (nu Haug Advokater). Formålet har været at give klienter og andre interesserede en mulighed for selv at finde svar på nogle at de spørgsmål, der kan trænge sig på i et ansættelsesforhold. Vi håber med hjemmesiden at kunne give svar på nogle af de typiske problemstillinger. Kan du ikke finde et svar, så kan du sende os spørgsmål - helt gratis og uforpligtende - , Vi videresender ikke persondata, og data slettes når rådgivning er afsluttet.

Har du erstatningsretlige spørgsmål, så find hjælp på www.erstatningshjaelpen.dk; Du kan også kontakte os på tlf. 33134242.